BENVINGUTS AL BLOC, ENTREU EN JOC !!!
" No us adreceu al seu cap, sinó al seu cor...
L´ esport té el poder de canviar el món.
Té el poder d´ inspirar i unir les persones
com poques coses més...
És més poderós que els governs per ensorrar
les barreres racials..."
NELSON MANDELA,
a El factor Humà de
John Carlin.
LES PERSONES FAN ESPORT, L´ ESPORT FA PERSONES...

"...Córrer, fins aleshores, se m´havia endut una part important del meu temps...vaig començar a escriure, més o menys regularment, a fer versos. Sentia com una necessitat
d´ expressar-me, de dir coses, que complementés l´ expressió constant del meu cos en córrer."

Fins fa poc, si algú em preguntava què volia dir per a mi una cursa, contestava de seguida clar i català : " ...repte, llibertat, ganes de volar...I vet aquí que ara escric sobre el córrer.

No fa gaire que intentava de sintetitzar i d´encabir en un petit poema tots els sentiments d´ un atleta en el darrer minut d´ una cursa. Atleta ? ... autodisciplina ?

Hi ha una cosa que l´ atleta ha d´ aprendre tot sol : prendre les seves pròpies decisions sobre la pista.

Elogi de la passió pura
Sebastià Serrano







dissabte, 15 de novembre del 2014

Les revisions mèdiques són imprescindibles en el món de l´ activitat física i l´ esport !!!

Muere una jugadora de baloncesto de 16 años del Benidorm durante un partido

Según informa la Federación de Baloncesto de la Comunidad Valenciana, Alicia Fernández Romero se sintió indispuesta en los minutos finales del partido

___________________________________________________________
La UFEC facilita les revisions mèdiques als esportistes a través d’ Internet
La pràctica esportiva continuada té les avantatges que tothom coneix: millora la condició física, optimitza el rendiment del cos i en general promou la salut i els hàbits saludables. Malgrat això, aquesta activitat tan beneficiosa no està exempta de riscos per a la salut i per això cada cop es més important fer-se una revisió mèdica.
El seguiment i orientació mèdic abasta des de l’ alta competició fins a l’ esportista ocasional. La prescripció adequada d’ exercici físic permet millorar el rendiment en totes les edats i nivells d’ entrenament, minimitzar riscos i promoure la salut.
La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), ha posat en marxa una eina per facilitar el tràmit de fer les revisions mèdiques de la forma més còmoda possible, reservant via internet dia i hora, estalviant feina administrativa, i de la que es poden beneficiar, a banda dels esportistes, federacions, clubs, associacions, escoles, etc.
El sistema es basa en una plataforma informàtica, amb la possibilitat de que si el número de revisions que pugui contractar un club o associació és superior a 15, sigui una unitat mòbil la que es desplaci fins el lloc concertat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada