BENVINGUTS AL BLOC, ENTREU EN JOC !!!
" No us adreceu al seu cap, sinó al seu cor...
L´ esport té el poder de canviar el món.
Té el poder d´ inspirar i unir les persones
com poques coses més...
És més poderós que els governs per ensorrar
les barreres racials..."
NELSON MANDELA,
a El factor Humà de
John Carlin.
LES PERSONES FAN ESPORT, L´ ESPORT FA PERSONES...

"...Córrer, fins aleshores, se m´havia endut una part important del meu temps...vaig començar a escriure, més o menys regularment, a fer versos. Sentia com una necessitat
d´ expressar-me, de dir coses, que complementés l´ expressió constant del meu cos en córrer."

Fins fa poc, si algú em preguntava què volia dir per a mi una cursa, contestava de seguida clar i català : " ...repte, llibertat, ganes de volar...I vet aquí que ara escric sobre el córrer.

No fa gaire que intentava de sintetitzar i d´encabir en un petit poema tots els sentiments d´ un atleta en el darrer minut d´ una cursa. Atleta ? ... autodisciplina ?

Hi ha una cosa que l´ atleta ha d´ aprendre tot sol : prendre les seves pròpies decisions sobre la pista.

Elogi de la passió pura
Sebastià Serrano







dimecres, 4 de juliol del 2012

Jocs Olímpics 2012

 12:38 - El CAR de Sant Cugat acaba de ser l'escenari de la presentació de l'equip olímpic que participarà a Londres 2012. Un total de 51 esportistes de la RFEN dels quals el 70% pertanyen a clubs catalans. Aquest és un èxit històric de la natació catalana que en totes les seleccions és majoria (Aigües Obertes, Natació, Waterpolo masculí i femení i Natació Sincronitzada). A més a més la Federació Catalana de Natació aporta a 3 tècnics assistents dels seleccionadors, Bet Fernández (directora tècnica de sincro), Quim Colet (director tècnic de waterpolo) i Jordi Valls (tècnic de waterpolo)

A l'acte de presentació d'aquest increïble equip olímpic hi han assistit el President de la RFEN, Fernando Carpena, el Secretario de Estado para el Deporte, Miguel Cardenal, el Presidente del Comité Olímpico Español, Alejandro Blanco, el Secretari General de l'Esport, Iván Tibau, el director del CAR de Sant Cugat, Joan Fontserè i el President de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán. A més a més també han estat tots els equips de suport dels staff tècnics i els presidents de clubs catalans que tindran una gran presència en aquesta JJOO de Londres 2012.

Podeu veure la sèrie de reportatges OLÍMPICS que ha preparat Televisió de Catalunya a ESPORT 3 conjuntament amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i que s'emetran durant tot el mes de juliol. La sèrie està penjada a la web www.esport3.cat i a www.ufec.tv  i aquí us deixem els enllaços ambs els reportatges dels nostres esportistes.

Erika Villaécija (natació i aigües obertes)
Mireia Belmonte (natació)
Aschwin Wildeboer (natació)
Kiko Hervás (aigües obertes)
Iñaki Aguilar (waterpolo)
Jennifer Pareja (waterpolo)
Andrea Fuentes i Ona Carbonell (natació sincronitzada)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada